Skip to main content
User Image

أ.د. مسفر بن محمد الدقل

Professor

استاذ ميكروبيولوجيا الأغذية

كلية علوم الأغذية والزراعة
كلية علوم الأغذية والزراعة، الدور الثاني، قسم علوم الأغذية والتغذية، مكتب رقم 72

publications
see all

publications

Milk pasteurization eliminates vegetative pathogenic microorganisms and reduces microorganisms associated with spoilage. Camel milk is a well-accepted, traditionally consumed food in Arab…

by Hany M. Yehia ; Elsayed Ismail ; Zeinab K. Hassan ; Abdulrahman Al-masoud ; Mosffer AL-Dagal
2019
publications
by Al-Dagal, M. M, A. H. Masood, H.A. Kahtani.
2005
publications

كامل البجث على الرابط أعلاه Full paper is at the above link

by Al-Royli, M. A, Al-Dagal, M. M, Abu-Tarboush, H. M.
1998

courses
see all

course

مقرر أسس علوم الأغذية يقدم لطلاب الكلية في المستوى الثالث

course

- المجموعة الأولى: نبذة تاريخية عن علم الكائنات الحية الدقيقة.…