Skip to main content
User Image

أ.د. مسفر بن محمد الدقل

Professor

استاذ ميكروبيولوجيا الأغذية

كلية علوم الأغذية والزراعة
كلية علوم الأغذية والزراعة، الدور الثاني، قسم علوم الأغذية والتغذية، مكتب رقم 72
publication
2005

Effect of combined treatments of the shelf-life of chilled chicken breasts.

Issue Number
1
Pages
20-34
more of publication
publications

Milk pasteurization eliminates vegetative pathogenic microorganisms and reduces microorganisms associated with spoilage. Camel milk is a well-accepted, traditionally consumed food in Arab…

by Hany M. Yehia ; Elsayed Ismail ; Zeinab K. Hassan ; Abdulrahman Al-masoud ; Mosffer AL-Dagal
2019
publications
by Al-Dagal, M. M, A. H. Masood, H.A. Kahtani.
2005
publications

كامل البجث على الرابط أعلاه Full paper is at the above link

by Al-Royli, M. A, Al-Dagal, M. M, Abu-Tarboush, H. M.
1998