Training in the techniques of food microbes, environmental and human health (MBI 492)تدريبات في تقنيات الميكروبات الغذائية والبيئية وصحة الإنسان - 492 حدق
يتدرب الطلاب خلال هذا المقرر على التقنيات الميكروبية المختلفة لتطبيقها في المختبرات التجارية و البحثية و الهيئات التنموية. يتدرب الطلاب على عزل و تعريف البكتيريا و الفطريات و الأوليات و الفيروسات ذات الأهمية المرتبطة بالأغذية و مياه الشرب و مياه الصرف الصحي والنفايات الصلبة.
يتدرب الطلاب على تطبيق الطرق الفنية التقليدية و الحديثة في نهاية المقرر يعرض الطلاب نتائجهم في تقرير علمي و يتم التقييم بواسطة عضو هيئة التدريس .
During this course, students are trained on different microbial techniques for application in commercial and research laboratories and development agencies. Students are trained to isolate and identify bacteria, fungi, protozoa and viruses of importance associated with food, drinking water, sewage and solid waste.
Students are trained to apply traditional and modern technical methods. At the end of the course, students present their results in a scientific report, and the assessment is done by a faculty member.