تجاوز إلى المحتوى الرئيسي
User Image

Kashif Ghafoor

Professor

Professor of Food Technology

كلية علوم الأغذية والزراعة
Department of Food and Human Nutrition, King Saud University, Riyadh
المنشورات
مقال فى مجلة
2009

Optimization of ultrasound-assisted extraction of phenolic compounds, antioxidants and anthocyanins from grape (Vitis vinifera) seeds

, Ghafoor, K., Choi, Y.H., Jeon, J.Y. and Jo, I.H. . 2009

نوع عمل المنشور
PhD
رقم المجلد
57
رقم الانشاء
11
مجلة/صحيفة
Journal of Agricultural and Food Chemistry
الصفحات
4988-4994
مزيد من المنشورات
publications
بواسطة S. Yoo, K. Ghafoor, S. Kim, Y.W. Sun, J.U. Kim, K. Yang, D.-U. Lee, H.M. Shahbaz and J. Park
2016
publications
بواسطة Fahad Al-Juhaimi, Oladipupo Qudus Adiamo, Kashif Ghafoor & Elfadil E. Babiker
2016