تجاوز إلى المحتوى الرئيسي
User Image

حمزة محمد احمد ابوطربوش

Professor

أستاذ غير متفرغ بقسم علوم الأغذية والتغذية

كلية علوم الأغذية والزراعة
مبنى رقم 2 غرفة 2أ 81
المنشورات
1996

Comparison of associative growth and proteolytic activity of yogurt starters in camel and cow whole milks

رقم الانشاء
3
الصفحات
366-371
مزيد من المنشورات
publications

The ability of 12 bacterial strains to increase the level of conjugated linoleic acid
(CLA) in cow and camel milk was evaluated. Sunflower oil was added to both milk types
at different…

بواسطة Adel M. Al-Khdier1, Abdulrahman A. Al-Saleh1, Hamza M. Abu-Tarboush1, Elsayed A. Ismail1,2* and Ali A. Metwalli1,3
2014
publications
بواسطة Tarfa Al Ibrahim1, Hamza Abu Tarboush2*, Ahmad Aljada3, Mai Al Mohanna4
2014