تجاوز إلى المحتوى الرئيسي
User Image

حمزة محمد احمد ابوطربوش

Professor

أستاذ غير متفرغ بقسم علوم الأغذية والتغذية

كلية علوم الأغذية والزراعة
مبنى رقم 2 غرفة 2أ 81
المنشورات
2000

Irradiation and storage effects on some properties of potato starch and use of thermoluminescence for identification of irradiated tubers

الصفحات
245-259
مزيد من المنشورات
publications

The ability of 12 bacterial strains to increase the level of conjugated linoleic acid
(CLA) in cow and camel milk was evaluated. Sunflower oil was added to both milk types
at different…

بواسطة Adel M. Al-Khdier1, Abdulrahman A. Al-Saleh1, Hamza M. Abu-Tarboush1, Elsayed A. Ismail1,2* and Ali A. Metwalli1,3
2014
publications
بواسطة Tarfa Al Ibrahim1, Hamza Abu Tarboush2*, Ahmad Aljada3, Mai Al Mohanna4
2014