تجاوز إلى المحتوى الرئيسي
نوره عبدالله صالح الجبرين
معيدة
Building 5, 3rd floor, T304
جامعة الملك سعود
مواقع أعضاء هيئة التدريس
الرئيسية
الاعلانات
المواد الدراسية
السيرة الذاتية
الساعات المكتبية
English
العربية
المواد الدراسية
BCH 361
BCH 463
BCH 445
BCH 472
BCH 447
المزيد
تسجيل الدخول
دليل الاستخدام
جديد
BCH 445
Biochemistry of Nutrition
المرفق
الحجم
introduction.pdf
1.65 ميغابايت
lab#9 Determination of Calcium in Milk
Lab#8 Determination of Sodium Benzote in Fruit Juice
Lab#7 Estimation of Total phenolic content in different plants
Lab#6 Determination of caffeine content in tea and soft drink
lab#5 Estimation of Proline in Honey
Lab#4 Estimation of inorganic phosphate in soft drink
Lab#3 Estimation of total protein in milk and egg using Turbidmetric method
lab#2 Estimation of reducing sugars in milk by DNS
Lab#1 Determination of food acidity
Preparation of Laboratory Food Samples
ملحقات المادة الدراسية