تجاوز إلى المحتوى الرئيسي

نوره عبدالله صالح الجبرين

معيدة

Building 5, 3rd floor, T304

جامعة الملك سعود
مواقع أعضاء هيئة التدريس
  • الرئيسية
  • الاعلانات
  • المواد الدراسية
  • السيرة الذاتية
  • الساعات المكتبية
  • English
  • العربية

المواد الدراسية

BCH 361
BCH 463
BCH 445
BCH 472
BCH 447
المزيد
تسجيل الدخول
دليل الاستخدام جديد

BCH 445

Biochemistry of Nutrition 

المرفق الحجم
introduction.pdf 1.65 ميغابايت
lab#9 Determination of Calcium in Milk
Lab#8 Determination of Sodium Benzote in Fruit Juice
Lab#7 Estimation of Total phenolic content in different plants
Lab#6 Determination of caffeine content in tea and soft drink
lab#5 Estimation of Proline in Honey
Lab#4 Estimation of inorganic phosphate in soft drink
Lab#3 Estimation of total protein in milk and egg using Turbidmetric method
lab#2 Estimation of reducing sugars in milk by DNS
Lab#1 Determination of food acidity
Preparation of Laboratory Food Samples
ملحقات المادة الدراسية

اتصل بي

  • naljebrin

Office Hours

الاثنين
Building 5, 3rd floor, T267
جامعة الملك سعود © 2022
    اتفاقية الاستخدام | حقوق النشر | سياسة الخصوصية