Skip Navigation Links
Skip navigation links
C.V
السيرة الذاتية
Anp 457
Scientific Societies
Research interest
Abstracts
مؤلفات
نشرة ارشادية
انقباض العضلة
News Paper Articals
Student projects
KSU Faculty Member websites > عبدالله ناصر محمد العويمر > Abstracts
Skip navigation links
الموقع العربي
Home
C.V.
Courses
Anp 457
Student projects
Scientific Societies
Research interest
Publications
Abstracts
Pictures Library
Student projects
Department site
College site
Abstracts

 

Al-Owaimer A.  S. Kraidees, M. Alsaiady, S. Zahran and M. A. Abouheuf. Effect of feeding olive cake in complete diet on performance and nutrient utilization of lambs. Asain-Aust. J Anim.Sci. 2004. 17, 4 : 491-496.

Al-Owaimer A.  S. Kraidees, M. Alsaiady, S. Zahran and M. A. Abouheuf. Effect of feeding monnesin in combination with zeranol implants on performance, carcass traits and nutrient digestibility of growing lambs. Asain-Aust. J Anim.Sci. 2004. 16, 9 :1274-1279 .

 

   Al-Owaimer, A. N.  Changes in the preferences of Saudi citizens for different kinds of meat and sheep breeds”. Alex. Sci. Exch., Egypt , 1999, 20:  235- 241.

 Al-Owaimer, A. N. “Effect of dietary Halophyte Salicornia bigelovii Torr on carcass characteristics, minerals, fatty acids and amino acids profile of animal meat”. J. Appl. Anim.Res.  India, 2000,  18 :185-192.

 Al-Owaimer, A. N. “Effect of graded levels of crude protein in diets on the male camels carcass characteristics”. Zag. Vet. J.  Egypt, 2000, 28, 2  :27-33

Al-Owaimer, A. N. “Effects of hot boning and postmortem aging time on camel meat tenderness”.  J. King Saud Univ. Agri. Sci., Saudi Arabia, Accepted for publication in 6 / 9 / 2001

Al-Sheddy I. A. and Al-Owaimer A. N. "Postmortem injection of calcium chloride improves camel meat tenderness”. Agri. Res. Bulleti No 89,   King Saud Univ. Riyadh.  Saudi Arabia, 2000, 5-16.

 

العويمر،   عبد الله  و الشدي إبراهيم.  تأثير درجة الحرارة وفترة التخزين على بعض صفات لحومالإبل الطازجة.المجلة السعودية في علوم الحياة، جامعة الملك سعود، المملكة العربية السعودية، 2001 م ، 8 (1) .

.

العويمر، عبد الله.   تأثير التجميد وفترة التخزين على جودة  لحوم  حواشي الإبل. المجلة السعودية لعلوم الحياة، جامعة الملك سعود، المملكة العربية السعودية، 2006 م ، 13 (2) ، 55-62.

 

Al-Owaimer A.  Proximate Composition and Mineral Contents of Major Muscles in Camel Carcasses. J. Advance in Agricultural Research. Egypt.  2007. 12, (3), 519-526.

 

 Al-Owaimer A. Evaluation of Physical Properties of Twelve Major Camel Muscles.  Journal of  the Saudi Society of Agricultural  Science. Accepted for publication 30/9/2007.

 

العويمر، عبد الله.   استخدام الحقن بكلوريد الكالسيوم والتعتيق لتحسين طراوة لحوم الإبل المسنة . مجلة، جامعة الملك سعود،  العلوم الزراعية. المملكة العربية السعودية، مقبول للنشر في

 

Al-Owaimer  A.   A. A. Al-Haidary and M. A. Abouheif.  Effects of Dietary Intake Level and Seasonal Ambient Temperature on Growth Rate in Growing Najdi Lambs.  Journal of King Saud University Agriculture Science. Saudi Arabia. Accepted for publication

 Al-Owaimer A.  S.M. Zahran and Al-Bassam B.  Effect of Feeding Some Types of Atriplex Spp. in Complete Diet on Meat Quality and Carcass Characteristics of Najdi Ram Lambs. International Journal of Agriculture and biology. Pakistan.  Accepted for publication

 

Al-Owaimer A.  S.M. Zahran and Al-Bassam B.   Effect of feeding some types of Atriplex Spp. in complete diet on growth performance and digestibility of growing lambs.  Agri. Res. Bulletin No 89, King Saud Univ. Riyadh.  Saudi Arabia. Accepted for publication

                                   

 

 

 

 

King   Saud University. All rights reserved, 2007 | Disclaimer | CiteSeerx