King Saud University
  Help (new window)
Search


Guidelines_English_Final
تحميل الدليل التدريبي

أسئلة شائعة


 

 

1. Food science, 4th edition

By Norman N. Potter

Van Norstrad Reinhold Co., NY, USA, 1986

 

2. Understanding Food Science and Technolology

Peter S. Murano

Thomson Wadsworth, 2003

3. Principles of Food Chemistry,Third Edition

John M. deMan, PhD

A Chapman & Hall Food Science Book, AN ASPEN PUBLICATION®

Aspen Publishers, Inc.,Gaithersburg, Maryland,1999

4. تركيب وتحليل الأغذية

            محمد البسطويسي أمان و محمد يوسف

مكتبة المعارف الحديثة, مصر الأسكندرية، 1999

5. حفظ وتخزين الغذاء

            السيد محمد أبو طور

            مكتبة بستان المعرفة, مصر , الأسكندرية

6.أساسيات علوم وتكنولوجيا الأغذية، 2008

            محمد خليل، محمد عبدالعال، أسامه سماحة و هاني أبو غريبة

            مكتبة بستان المعرفة, مصر , الأسكندرية، 2007

 
King   Saud University. All rights reserved, 2007 | Disclaimer | CiteSeerx