King Saud University
  Help (new window)
Search


Guidelines_English_Final
تحميل الدليل التدريبي

أسئلة شائعة


  

Ibrahim Abdullah Alaraidh. (2009). PCR based detection of genetically modified soy in processed foods commercially available in Saudi Arabia. Sultan Qaboos University Journal for Science. Vol. 4

Al-Araidh I. (2008).  Improved DNA Extraction Method for Porcine Contaminants, Detection in Imported Meat to the Saudi Market. Saudi Journal of Biological Science 15 (2). 

Abd-El Aziem Farouk,  Mohamed Faizal Noor Batcha,  Ibrahim Al-Araidh, Ralf Greiner. (2008). Detection of Meat Species in Food Using a Single Primer Pair by PCR and a Novel DNA Extraction by Short Microwave Irradiation. Food Biotechnology, Volume 22, Issue 2 , pp. 171 - 178  

IBRAHIM A. AL-ARAIDH, MOHAMMAD AL-TUFAIL AND IBRAHIM ALJAMMAZ. (2004). Toxicity of Cassia italica seeds to rats.Kuwait J. Sci. Eng. 31(2) pp.147-154, 2004

Peter R Richter, Abdulkarim S. Ayash, Ibrahim A. Al-Araidh, Rajeshwar P. Sinha and Donat-P Hader. (2006). Methanol and acetone soluble UV-absorbing pigments in lichens from Saudi Arabia. Trends in Phytochemistry & Photobiology. 11 pp 45-56 

M. A. Al-Tufail and I. A. Al-Araidh. Comparative study of 11 honey samples sold in Riyadh – Saudi Arabia. Qatar Univ. Sci. J. 26: 123-133. 

المؤلفات باللغة العربية

1 – اساسيات النبات العام. تأليف د. ابراهيم بن عبدالله العريض و د. عبدالعزيز بن عبدالرحمن العسكر. 1417. مطابع سفير.

2- نحن والبيئة. تأليف د. ابراهيم بن عبدالله العريض و د. سعود بن عبدالعزيز الفراج. 1418. مطابع الحميضي.

3 – النباتات البرية المأكولة في المملكة العربية السعودية. (المنطقة الوسطى). تأليف د. ابراهيم بن عبدالله العريض و أ. سعود بن عبدالعزيز الفراج. 1418.

2 – اساسيات النبات العام. د. ابراهيم بن عبدالله العريض, د. عبدالعزيز بن عبدالرحمن العسكر ود. عبدالكريم شريف عياش. الطبعة الأولى. 1426هـ . مطابع الحميضي.

 

King   Saud University. All rights reserved, 2007 | Disclaimer | CiteSeerx